Find vej med Google Maps:
Find busplaner på http://www.sydtrafik.dk Tønder Overbygningsskole
Tønder Distriktsskoles trafikpolitik Tønder Grundskole
Folder om trafiksikkerhed på Grundskolen Filial Møgeltønder
Rådet for større færdselssikkerhed - folder om cykling til skole Filial Digeskolen

Alle skoleelever fra 0.-10. klasse i Tønder Kommune kan i skoleåret 2018/19 køre gratis med bus og tog indenfor kommunens grænser.

Skolekort udleveres første skoledag. Første og sidste skoledag kan eleverne køre gratis.

Kortet til gratis bus- og togkørsel kan benyttes både til transport til og fra skole og til fritidsaktiviteter, besøg hos kammerater eller andre formål uden for skoletiden.

Ordningen omfatter alle busruter samt Arrivas tog inden for Tønder Kommune. Ordningen omfatter dog ikke X-bus.

Mistede skolekort bestilles på skolens kontor. Der tillægges et gebyr på 50 kr. som ubeskåret går til Sydtrafik. Der skal påregnes ca. 14 dages leveringstid. I denne periode er der egenbetaling i bussen.

Der udstedes ikke midlertidige skolekort.